perjantai 8. helmikuuta 2013

Osa 27: Neljännen yön uni 1972

Esipuhe

Lupasin viime kerralla kertoa tänään sen elämäni merkillisimmän unen, jota näin neljänä perättäisenä yönä ja juuri sen osan, jonka näin neljäntenä yönä. Tuo neljännen yön uni oli selvästi saman tarkennetun unen loppuhuipennus. Unen opetuksesta ei jäänyt epäselvyyttä, eikä siitä, keneltä se minulle lähetettiin!

Kaipaus vapauteen

Aiemmin kerrotussa unessa tuli eräässä vaiheessa tilanne, jossa erkanin isoa, halkaisijaltaan noin 50 m olevaa koroketta kiertävästä nuorten joukosta ja katsoin kaihoten kupolikaton alaosassa, noin 6,5 m korkeudessa olevaa ainoaa 2 x 2 m kokoista ulospääsyaukkoa, josta loisti tuohon muutoin kalmanväriseen ja hämärään temppeliin kirkasta sinistä valoa. Ajattelin, että voi kunpa voisin päästä siitä ulos ja vapauteen!

Kaksi enkeliä

Kuten aiemmin kerroin, niin eräässä vaiheessa kaksi valkoisiin vaatteisiin puettua enkeliä soitti kultaisella trumpetilla kaksi pitkää hälytyssoittoa. Myös tänä neljäntenä yönä ne enkelit olivat juuri kohottaneet trumpetit soittovalmiuteen ja nostaneet ne suulleen puhaltaakseen niihin. Mutta silloin tapahtuikin aivan uutta ja edellisistä, kolmena yönä samaa aihetta käsitelleistä unista täysin poikkeavaa!

Valkopukuisten kuoro!

Yhtäkkiä kupolikaton läpi laskettiin eteeni halkaisijaltaan pyöreä, noin 10 m:n kokoinen hohtavan kirkas taso, ikään kuin lasia tai sulaa metallia. Sen päällä seisoi pitkiin valkoisiin vaatteisiin puettuja miehiä ja naisia, joiden kasvot loistivat YeHoWaH Elohimin rakkautta ja ihmeellistä, ikään kuin pyhää rakkautta ja ikuista elämää sisältävää valoa. Vaatteet olivat niin pitkät, ettei edes heidän nilkkojaan näkynyt. He alkoivat laulaa valtavassa Pyhän Hengen voimassa ja riemussa laulua: ”Vapaana on Herran kansa, synnin kahle paina ei, pois on tuska kuolon ansa, Jeesus meidät voittoon vei!” (Tunsin tuohon kuoroon kuuluvista laulajista vain yhden keski-ikäisen, aidosti uskovaisen naisen ja jonkin aikaa myöhemmin hän, rva Mäkinen erosi Siion-srk:sta ja liittyi stadin Saalemiin, jonne hän myös jäseneksi jäi.)  

Opastava enkeli

Tuon laulun aikana avattiin kuoron yläpuolella oleva kupolikatto ja taivaalla olevan valkoisen pilven päältä loikkasi luokseni enkeli, jolla oli miehen ulkomuoto ja hänen hahmonsa oli lämpimän keltaisena palavaa tulta. Hänellä ei ollut siipiä ja hän oli noin 2 m pitkä. Hän ei häikäissyt silmiäni, eikä näöltään pelottanut minua. Hän tuli aivan oikealle puolelleni ja laittoi vasemman kätensä vasemmalle olkapäälleni, osoitti oikealla kädellään kupolikaton alarajassa, noin 6,5 m korkeudella olevaa vaaleansinistä valoa hohtavaa aukkoa eli ainoaa pakotietä tuosta temppelistä ja sanoi rauhallisella ja ystävällisellä äänellä: ”Leif, näetkö tuon sinisen aukon katossa?" Vastasin: "Kyllä, näen." Hän jatkoi: "Ota vauhtia ja hyppää siitä ulos!” Ajattelin, että vaikka se näyttää olevan aivan liian korkealla, niin pitäähän minun ainakin yrittää hypätä sen kautta ulos, koska YeHoWan enkeli minua siihen käskee.

- Tähän sopivat Raamatunjakeet: 1) 2. Moos. 3:2 Silloin YeHoWan enkeli ilmestyi hänelle tulen liekissä keskellä orjantappurapensasta; ja hän näki, että pensas paloi ilmitulessa, mutta pensas ei kuitenkaan kulunut. 2) Hebr. 1:7 Ja enkeleistä hän sanoo: "Hän tekee enkelinsä tuuliksi ja palvelijansa tulen liekiksi";

Pako erämaahan

Otin vauhtia ja juoksin aukkoa kohden ja sitten ponnistin voimieni edestä ja ihmeekseni lensin reilusti siitä aukosta ulos. Ainakin 50 cm sen alarajan ylitse ja tein korkeushypyn maailmanennätykseksi 7 m! Enkeli voi sen todistaa, HalleluYah! Putosin temppelin ulkopuolelle, alas hiekkaerämaahan, joka tasaisena avautui eteeni silmin kantamattomiin ja auringon viime säteet loivat heikkoa valonkajoa horisonttiin. Muistin sarjiksen ohjeen (uni ekana yönä) ja painauduin välittömästi temppelin ulkomuurin syvennyksessä olevaan suojaisaan ja sisään vedettyyn syvennykseen piiloon.

Etsintäoperaatio

Heti sen jälkeen temppelin isot kaksiosaiset ulko-ovet avattiin vauhdilla selälleen auki ja kuulin karmivan huudon: ”Yksi on päässyt karkuun!” Samalla ovista syöksyi ulos useita punaisia hälytysajoneuvoja, jotka haravoivat kirkkailla valonheittimillään ristiin rastiin koko edessäni näkyvän tienoon ja myös temppelin ympäriltä. He etsivät minua, voidakseen pakottaa minut takaisin siihen kolkkoon hengelliseen vankilaan eli hengelliseen keskitysleiriin, josta kukaan ei lopulta selviäisi elävänä, eikä pääsisi sieltä ulos omin voimin! Kun he eivät löytäneet minua, niin he lopulta palasivat takaisin temppeliin ja sen kaksoisovet suljettiin. Kun oli tullut aivan hiljaista, niin astuin ulos temppelin muurin syvennyksestä ja aloin kävellä sarjiksen ohjeen mukaan pitkin hiekka-aavikkoa suoraan auringonlaskuun päin. Matka oli melko pitkä.

Outo laite

Saavuin lopulta keskellä hiekkaerämaata olevan pöydän luo (kts. osaa 26 ja siinä kohtia: Outo laite erämaassa? ja Laitteen rakenne). Pöydän edessä oli tuoli, johon istahdin. Sarjiksen mukaan minun piti ensin säätää se outo laite molemmin käsin käyttökuntoon. Tein säädöt ohjeiden mukaan ja kun säädöt olivat tehdyt, niin jäin kärsivällisesti odottamaan ja katsomaan taivaalle, auringonlaskuun päin.

Yhteys omiin joukkoihin

Lopulta näin sarjiksen ohjeen mukaisesti, miten taivaan rannasta lähestyi viiden upean suihkukoneen muodostelma, ikään kuin V-muodostelmassa. Ne lensivät minua kohden. Juuri kun muodostelman ensimmäinen kone oli suoraan yläpuolellani, painoin sarjiksen ohjeen mukaisen vivun alas. Silloin siitä oudosta laitteesta lensi heti valtavan kirkas valokaari ja se osui sen ensimmäisen suihkukoneen alaosan keskelle jääden siihen viivasuorana palamaan ja häikäisten sekä valaisten koko tienoon! Silloin koko suihkukonelaivue pysähtyi paikoilleen taivaalla. Kuulin äänen: ”Nyt sait yhteyden omiin joukkoihin!” Uni päättyi siihen, kun näin ne viisi suihkukonetta pysähtyneinä paikoilleen taivaalla ja häikäisevän valokaaren palavan sen ensimmäisen suihkukoneen ja tuon oudon laitteen välillä. Tajusin silloin, että olin YeHoWaH Elohimin avulla selviytynyt lopullisesti turvaan. HalleluYah!

Elektronimikroskooppi

Kyseinen laite oli 1.3.1979 Orion yhtymä Oy, Orion Analytica’ssa jatkokehitysprojektina työkseni saama ja täysin kaikista maailmalla siihen aikaan olleista vastaavan tyyppisistä laitteista toimintaperiaatteeltaan poikkeava laite. Siinä oli pöytätason yläpuolella kanuunan piippua muistuttava kolonniosa, jossa oli sisällä kolme metallilinssiä ja niissä oli aukko keskellä. Alin linssi oli objektiivilinssi, keskimmäinen välilinssi ja ylimmäinen oli projektiolinssi. Alalinssin alapuolella oli molemmin puolin säätösauvat, joita molemmin käsin pyörittäen saatiin keskitettyä eloperäinen, vain 0,05 mm paksu siivu (esim. kudosta) objektiivilinssin keskelle, sen alapuolella. Näytteen alapuolella oli wolfram-lankainen lamppu, nimeltään elektronitykki (Electron gun), joka vipua painettaessa lähetti kirkkaan elektroni- eli valosuihkun ylöspäin, näytteen läpi. Siitä tulee laitteen nimeksi: Transmission Electron Microscope (TEM) (Läpivalaisu Elektronimikroskooppi). Laitteeseen kytketyn, 40 kV:n potentiometrin (säätövastuksen) erillisiä ’potikan’ säätövipuja säätämällä säädettiin näytteen ja metallilinssien reikien läpi menevää näytekuvaa halutun suuruiseksi. Kuva projisoitiin projektiolinssin läpi kolonniosan ylimmällä pinnalla olevalle fluoresoivalle kalvolle, josta se voitiin valokuvata lähempää tarkastelua ja arkistointia varten. Tavoitteena olivat solutason suurennukset. En tietenkään enää muista kaikkea kuin vain osin yli 33 vuoden takaa J

Laitteen alaosassa oleva lieriö oli diffuusiopumppu, jossa aikaansaatiin erillisellä tyhjöpumpulla 10 potenssiin -7 tyhjiö koko laitteen sisälle, jolloin mahdollisimman vähän ilmamolekyylejä oli elektronisuihkun valon etenemisen tiellä ja näytteestä halutun tarkan suurennoskuvan heikentäjänä. Kaikki maailmalla olevat vastaavan tyyppiset TEM-laitteet toimivat siten, että elektronisuihku lähetetään joko ylhäältä alaspäin tai vaakatasossa sivulle. Tuossa laitteessa, mitä minä jatkokehitin, elektronisuihku lähetettiin aina alhaalta ylöspäin. Rakensin 40 kV:n säätövastuksenkin, sain laitteen toimivaksi ja tein tarvittavat laboratoriotestit, jotka arkistoitiin ja niin koko projektini oli suoritettu loppuun. Solujen tutkimiseen riittää jo vain 40 000-kertainen suurennos. TEM-laitteen suurennos-maksimi lienee nykyisin jo yli 100 milj. kertainen (?)

Toimintaperiaatteeltaan samankaltainen on Scanning Electron Microscope (SEM), mutta sen avulla otetaan vain skannauskuvia näytteen pinnasta. Senkin suurennos-maksimi lienee nykyisin jo yli 100 milj. kertainen (?)

Ensi kerralla jatkan kertomusta siitä, millaisiin tehtäviin Adonai Yeshua johdatti minut Orionilla tuon noin vuoden kestäneen projektin jälkeen. Kirjoituksen nimeksi sopii: 
Orion Analytica 1979-82


Neliosaisen unen opetus on seuraava:

Helsingin Siionseurakunta (Vapaahelluntaiseurakunta ja jälempänä siitä lyhenne HSS) on vain yksi lukuisista unien esittämistä hengellisistä vankiloista ja hengellisistä keskitysleireistä maailmassa! Nyt on syytä painottaa sitä, etten viittaa tässä yhteenkään ihmiseen, vaan kyseisten seurakuntien hengelliseen tasoon ja hengelliseen vankilarakenteeseen eli tilaan ja olisin voinut kokea saman henkisen ahdingon missä tahansa silloisista Suomen herätysliikkeistä! HSS:ssa oli tapana pitää saarnaajapönttöä avoimena aivan liian vapaamielisesti jos jonkinlaisille sananjulistajille. HSS:ssa levittelivät harhaoppejaan branhamilaiset, amerikkalaiset menestysteologit ja torontolaisuuden kannattajat. Tapahtui juuri se, mistä apostoli Pietari varoitti:

2. Piet. 2:1 Mutta myös valheprofeettoja oli kansan seassa, niinkuin teidänkin keskuudessanne on oleva valheenopettajia, jotka salaa kuljettavat sisään 
turmiollisia harhaoppeja, kieltävätpä Herrankin, joka on heidät ostanut, ja tuottavat itselleen äkillisen perikadon. 

Muutama vuosi HSS:sta lähtöni jälkeen kuulemani mukaan peräti 2/3 vanhemmistoveljistä perheineen erosi HSS:sta ja enin osa heistä liittyi Saalemiin. Asuin niihin aikoihin Israelissa tai Ruotsissa. Myös minä liityin vuonna 1979 Suomeen muutettuani Hesan Saalemiin, mutta ei sekään juuri poikennut HSS:sta, vaan oli osittain jopa vähemmän hengellinen kuin HSS! Muistan vielä miten eräs tuttuni, entinen HSS:n vanhemmistoveli, jota kunnioitin yhtenä hengellisimmistä siellä ja joka oli liittynyt Saalemiin, sanoi kerran minulle kahden kesken kohta sen jälkeen, kun minäkin olin liittynyt Saalemiin: "Hei Leif, ei täällä Saalemissakaan ole opetus hengellisesti tervettä ja raitista." Pian huomasin sen, että tuo jo perille päässyt uskonveli oli oikeassa, sillä kuten edellä mainitsin, on tuo sama hengellinen vankilarakenne nykyisin kaikissa tuntemissani vapaissa herätysliikkeissä, kansankirkoista nyt puhumattakaan! Kansankirkot ovat suorastaan hengellisen haureuden pesäpaikkoja!

On ovelaa ja petollista vedota esim. seuraavaan alla olevaan (Hebr. 10:25) jakeeseen ja yrittää pelkän pelon avulla pitää ihmisiä hengellisinä vankeina noissa hengellisissä vankiloissa, koska yhtäkään nykyisistä seurakunnista (joihin olen tutustunut ja niitä on todella paljon!) ei voida pitää apostolisena ja hengellisesti niin terveenä, että siellä olevat eivät ainoastaan säilyisi raittiisti apostolisessa*) uskossa, vaan voisivat myös kasvaa täyteen miehuuteen, HaMashiaan täyteyden täyden iän määrään!  

*) En nimittäin ole havainnut yhdessäkään lukuisista vierailemistani seurakunnista aidosti pyrittävän pitäytymään apostolisiin opetuksiin, kulmakivenä itse Adonai Yeshua, mikä on ehdoton edellytys ja peruslähtökohta uskovien terveelle kasvulle!

Ef. 4:13 kunnes me kaikki pääsemme yhteyteen uskossa ja Elohimin Pojan tuntemisessa, täyteen miehuuteen, HaMashiach'n täyteyden täyden iän määrään,


Hebr. 10:25 älkäämme jättäkö omaa seurakunnankokoustamme, niinkuin muutamien on tapana, vaan kehoittakaamme toisiamme, sitä enemmän, kuta enemmän näette tuon päivän lähestyvän.



Millaiseen seurakuntaan on terveellistä liittyä?

Jos et vielä kuulu mihinkään seurakuntaan, niin älä myöskään toistaiseksi liity mihinkään, vaan lue ensin koko Raamattu läpi (suosittelen suom. käännöstä 1933/1938 esim. netistä online käännöksenä) ja mene sitten uskovien upotuskasteelle Yeshuaan uskovien messiaanisten juutalaisten tapaan, joka on puhtaasti apostolinen eli Uuden Liiton opetusten mukainen kastetapa ja se tulee suorittaa syntien anteeksisaamiseksi Adonai Yeshua HaMashiach HaNostri Nimeen. (Ap.t. 2:38) Lue lisää blogistani:
http://www.kristinuskon-perusteita.blogspot.fi/2012/03/osa-5-uskovien-upotuskaste-vedessa.html

Käy kasteella sellaisessa paikassa, missä ei vaadita kasteella käyneitä liittymään siihen seurakuntaan. Jos et muita paikkoja löydä, niin minä olen kastanut jo useita ja olen käytettävissäsi ilman veloitusta tietyin edellytyksin. Soita siis numeroon 041 701 1447 tai laita tekstari, niin vastaan sinulle kohta. Voit lähettää minulle myös meilin: Yakov1972@hotmail.com ja vastaan sinulle.

Jos sinut oli liitetty johonkin seurakuntaan vastoin omaa tahtoasi (esim. sylivauvana) tai olet liittynyt muiden ihmisten pyynnöstä tai olet liittynyt omasta tahdostasi johonkin seurakuntaan ilman, että olit sitä ennen kysynyt asiaa Adonai Yeshualta, niin upotuskasteella käytyäsi minun käsitykseni mukaan ja vuoden 1972 kokemusteni perusteella sinun kannattaa erota välittömästi kaikista sellaisista seurakunnista ja rukoilla ensin Adonai Yeshualta selvää johdatusta Pyhän Hengen kautta sellaisten Uuden Liiton pyhien yhteyteen, minkä Hän hyväksi näkee! Meillä on rukouksia kuuleva ja niihin vastaava taivaan Isä ja Adonai Yeshua! Varmasti Hän tulee johdattamaan sinua tässä tärkeässä asiassa, kuten on luvattu jo Jer. 31:9a Itkien he tulevat, ja minä johdatan heitä, kun he kulkevat rukoillen. Minä vien heidät vesipuroille, tasaista tietä, jolla he eivät kompastu.

Suosittelen, että johdatusta ylhäältä odotellessasi luet tästä aiheesta laajemman yhteenvedon seuraavasta linkistä, josta saat myös tarvittavia ohjeita Apostolisen Kristittyjen yhteisön synnyttämiseen paikkakunnallesi:
http://koti-srk-tku.blogspot.fi/2012/03/osa-1-apostolisen-srkn-tarve.html

Lue myös, mitä merkitsee Uusi Liitto ja seuraavan kyseisen blogin muutkin (5.11.2012 mennessä) 20 eri tutkielmaa:
http://kristinuskon-perusteita.blogspot.fi/2012/03/kristinuskon-perusteita-osa-1-uusi.html

Nyt teillä muilla on vuoro kertoa elämässänne eläviksi tulleista Raamatunkohdista! 

Olkaapa hyvät ja antakaa palaa J

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti